Testowałam coś słodkiego, testowałam pieczywo, więc przyszedł czas na… makaron! Wybrałam makaron bezglutenowy z komosą ryżową kultowego włoskiego producenta – firmy Garofalo. Na stronie sklepu Italia Bez Glutenu możemy przeczytać, że to makaron doskonały w smaku i strukturze. I zgadzam się z tym w pełni. Smakuje przepysznie. Nie jadłam lepszego makaronu bezglutenowego.
Makaron nie zawiera glutenu, pszenicy, jaj, laktozy, soi. Skład: kukurydza 70%, mąka ryżowa 18%, quinoa 3%, skrobia kukurydziana.
Przygotowałam go z sosem z pomidorów, oliwy i czosnku. Smakuje naprawdę rewelacyjnie!
Cena: 10,32 zł (500 g)
Ooo 🙂 Pojawił się nowy wpis na jednym z moich najbardziej ulubionych blogow 🙂 no, no 🙂 Jestem pod wielkim wrazeniem Twojego kunsztu piśmienniczego 🙂 Naprawde, bardzo dobrze piszesz, wszystkie Twoje teksty są bardzo wartosciowe, polecam je kazdemu, kto chce przeczytac cos dobrego 🙂 Pozdrawiam serdecznie, zdrówka! 🙂