Makaron bezglutenowy Garofalo z komosą – spaghetti

Testowałam coś słodkiego, testowałam pieczywo, więc przyszedł czas na… makaron! Wybrałam makaron bezglutenowy z komosą ryżową kultowego włoskiego producenta – firmy Garofalo. Na stronie sklepu Italia Bez Glutenu możemy przeczytać, że to makaron doskonały w smaku i strukturze. I zgadzam się z tym w pełni. Smakuje przepysznie. Nie jadłam lepszego makaronu bezglutenowego.

Makaron nie zawiera glutenu, pszenicy, jaj, laktozy, soi. Skład: kukurydza 70%, mąka ryżowa 18%, quinoa 3%, skrobia kukurydziana.

Przygotowałam go z sosem z pomidorów, oliwy i czosnku. Smakuje naprawdę rewelacyjnie!

Cena: 10,32 zł (500 g)

Lista sklepów, w których dostępne są testowane produkty!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

One Comment Dodaj swój

  1. ~Marek pisze:

    Ooo 🙂 Pojawił się nowy wpis na jednym z moich najbardziej ulubionych blogow 🙂 no, no 🙂 Jestem pod wielkim wrazeniem Twojego kunsztu piśmienniczego 🙂 Naprawde, bardzo dobrze piszesz, wszystkie Twoje teksty są bardzo wartosciowe, polecam je kazdemu, kto chce przeczytac cos dobrego 🙂 Pozdrawiam serdecznie, zdrówka! 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *