Jogurt z musli

Kiedy o 10 rano termometr wskazuje 30 stopni, jedzenie jest ostatnią rzeczą, o której marzę. Niestety, mój żołądek głośnym burczeniem domaga się czegoś do zjedzenia. Dziś wybór padł na jogurt pitny wymieszany z musli.

Jogurt jest firmy Zott, a musli firmy ROSIES. To naprawdę dobre połączenie!

Jaki jest skład musli? W mieszance znajdziecie: płatki sojowe, rodzynki ( rodzynki, olej roślinny), płatki kukurydziane (kukurydza, cukier trzcinowy, sól morska, glukoza kukurydziana w proszku), banan 8%, ananas 8%, papaja 5%. Musli smakuje bardzo dobrze. Możecie przygotować je także sami – tutaj macie fajny przepis. 

Uważajcie na siebie, bo idą nieziemskie upały. Bezglutenowego dnia!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 Comments Dodaj swój

  1. ~Katia pisze:

    Ja ostatnio wynalazłam przepis na domową owsiankę na blogu http://www.freedelikatesy.pl – w takie upały i przy takim wysypie sezonowych owoców to istne śniadanie bogów 🙂 polecam!

  2. ~Ola pisze:

    Masz racje na upały idealne połączenie:) Mi ostatnio przypadły do gustu płatki owsiane firmy provena:) Zaopatruję się w sklepie internetowym http://www.sklepvaria.pl mają sporo interessujących produktów bezglutenowych:)
    Pozdrawiam

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *