Grule, pyry, ziemniaki – jakbyście ich nie nazwali podane w takiej formie jak w „Groole” są przepyszne.
„Nawiązaliśmy współpracę z lokalnymi dostawcami, którzy gwarantują nam wysoką jakość produktów. Przetestowaliśmy kilkadziesiąt odmian polskich ziemniaków, by do naszych pieców trafiały te najlepsze, o delikatnym smaku, aksamitnym miąższu i chrupiącej skórce” – możemy przeczytać na stronie.
„Dodawane do ziemniaków zawsze świeże nadzienia, przygotowujemy na miejscu, bez sztucznych dodatków i zbędnego przetwarzania” – czytamy dalej. „Groole to nie tylko pieczone ziemniaki, to również tworzący to miejsce ludzie. To również nasi goście, którzy w nas uwierzyli i pomogli spełnić marzenia” – zapewniają właściciele tego miejsca.
I wszystko jest prawdą. Na dodatek ziemniaki są przepyszne.
Groole ul. Śniadeckich 8, Warszawa – CENTRUM
Otwarte: Poniedziałek – Sobota: 12-22, Niedziela: 13-20
Miejsce wpisane jest do Menu Bez Glutenu, więc jest całkowicie bezpieczne! 🙂