Groole – bezglutenowe ziemniaki w Warszawie

Grule, pyry, ziemniaki – jakbyście ich nie nazwali podane w takiej formie jak w „Groole” są przepyszne.

„Nawiązaliśmy współpracę z lokalnymi dostawcami, którzy gwarantują nam wysoką jakość produktów. Przetestowaliśmy kilkadziesiąt odmian polskich ziemniaków, by do naszych pieców trafiały te najlepsze, o delikatnym smaku, aksamitnym miąższu i chrupiącej skórce” – możemy przeczytać na stronie.

 

„Dodawane do ziemniaków zawsze świeże nadzienia, przygotowujemy na miejscu, bez sztucznych dodatków i zbędnego przetwarzania” – czytamy dalej. „Groole to nie tylko pieczone ziemniaki, to również tworzący to miejsce ludzie. To również nasi goście, którzy w nas uwierzyli i pomogli spełnić marzenia” – zapewniają właściciele tego miejsca.

I wszystko jest prawdą. Na dodatek ziemniaki są przepyszne.

Groole ul. Śniadeckich 8, Warszawa – CENTRUM
Otwarte:  Poniedziałek – Sobota: 12-22, Niedziela: 13-20

Miejsce wpisane jest do Menu Bez Glutenu, więc jest całkowicie bezpieczne! 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.